Tapasboot Utrecht


Varen in Utrecht.nl organiseert luxe tapastochten door de Utrechtse grachten, we doen dit in samenwerking  met verschillende restaurants aan de Oudegracht. De verse tapas worden vanuit een werfkelder aan boord gebracht. We kunnen 2 en 3 uurs tochten organiseren op onze luxe sloepen ( met een maximale capaciteit van 95 personen bij een diner ). Nadat u aan boord bent gestapt kunt u eerst genieten van de verse koude tapas en tijdens de vaart worden de warme tapas langs gehaald. De standaard tapastocht inclusief 2 uur boothuur, drank en tapas kost € 49,50 p.p. . Deze prijs geldt vanaf 9 personen. Indien u met 8 of minder personen wilt varen, rekenen we een vast tarief van 425 euro. De prijzen zijn inclusief BTW.

De boten van Tapasboot Utrecht.nl kunnen worden overkapt en worden standaard voorzien van comfortabele zitkussens. U kunt met onze tapasboot vanaf maart tot en met oktober een tapastocht door de grachten van Utrecht maken. Huur gezellig onze tapasboot tijdens uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of bruiloft.

Voor meer informatie over de Tapasboot kijk ook op TapasbootUtrecht.nl. De Tapasboot Utrecht is een initiatief van Varen in Utrecht.nl

Vrijblijvend aanvragen


© 2004 - 2020 VareninUtrecht.nl - Alle rechten voorbehouden. Realisatie website: ME