Tapasboot Utrecht


Varen in Utrecht.nl organiseert luxe tapastochten door de Utrechtse grachten, we doen dit in samenwerking  met een restaurant aan de Oudegracht. De verse tapas worden vanuit een werfkelder aan boord gebracht. We kunnen 2 en 3 uurs tochten organiseren op onze luxe sloepen ( met een maximale capaciteit van 95 personen bij een diner ). Nadat u aan boord bent gestapt kunt u eerst genieten van de verse koude tapas en tijdens de vaart worden de warme tapas langs gehaald. De standaard tapastocht inclusief 2 uur boothuur, schipper, drank en tapas kost € 56,50 p.p. met een minimale groepsgrootte van 12 personen. Indien u met 11 of minder personen wilt varen, hanteren wij naast de reguliere boothuur een tarief van € 37,= pp voor het tapas en drankarrangement. Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW.

De boten van Tapasboot Utrecht.nl kunnen worden overkapt en worden standaard voorzien van comfortabele zitkussens. U kunt met onze tapasboot vanaf maart tot en met oktober een tapastocht door de grachten van Utrecht maken. Huur gezellig onze tapasboot tijdens uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of bruiloft.

Voor meer informatie over de Tapasboot kijk ook op TapasbootUtrecht.nl. De Tapasboot Utrecht is een initiatief van Varen in Utrecht.nl

Vrijblijvend aanvragen


© 2004 - 2023 VareninUtrecht.nl - Alle rechten voorbehouden.