Tapasboot Utrecht


Varen in Utrecht.nl organiseert luxe tapastochten door de Utrechtse grachten, we doen dit o.a. in samenwerking met restaurant “de Abrikoos”. Al jaren een begrip in Utrecht en 1 van de beste tapasrestaurants gelegen aan het water. We kunnen 2 en 3 uurs tochten organiseren op onze luxe sloepen ( met een maximale capaciteit van 95 personen bij een diner ). We halen – nadat u aan boord bent gestapt – de verse tapas op bij hun gezellige terras aan de Oudegracht. De tocht inclusief 2 uur boothuur, drank en tapas kost € 49,50 p.p. . Deze prijs geldt vanaf 9 personen. Indien u met 8 of minder personen wilt varen, rekenen we een vast tarief van 425 euro.

Tapasboot Utrecht kan worden overkapt en wordt standaard voorzien van comfortabele zitkussens. U kunt met onze tapasboot vanaf maart tot en met oktober een tapastocht door de grachten van Utrecht maken. Huur gezellig onze tapasboot tijdens uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of bruiloft.

Voor meer informatie over de Tapasboot kijk ook op TapasbootUtrecht.nl. De Tapasboot Utrecht is een initiatief van Varen in Utrecht.nl

Vrijblijvend aanvragen


© 2004 - 2017 VareninUtrecht.nl - Alle rechten voorbehouden. Realisatie website: ME