Tapastocht

Wilt u genieten van heerlijke mediterrane tapas en de prachtige Utrechtse grachten? Met onze luxe en comfortabele sloepen verzorgen wij in samenwerkingmet verschillende restaurants aan de Oudegracht de populaire tapastochten. We kunnen 2 en 3 uurs tochten organiseren, een standaard tapastocht duurt 2 uur.

Nadat u aan boord bent gestapt, kunt u eerst genieten van de verse koude tapas (8 gerechtjes). Tijdens de vaart worden de warme tapas (eveneens 8 gerechtjes) bij de werfkelder van het restaurant langs gehaald. De tocht inclusief 2 uur boothuur, drank en maaltijd vervangende tapas kost € 59,50 p.p. Deze prijs geldt bij 13 personen of meer. Als u met 12 of minder personen wilt varen en tapas eten, hanteren wij naast de boothuur ad € 250,= een tarief van € 39,00 p.p. voor het drankarrangement en de tapas. Het minimum groepsgrootte bedraagt 8 personen. De tapas bestaan uit een combinatie van vlees, kip, vis en vegetarische gerechten.

De Tapasboot kan geheel overkapt worden. We voorzien de sloep verder van comfortabele zitkussens. U kunt met onze tapasboot vanaf april tot en met eind oktober een tapastocht door de grachten van Utrecht maken. Huur gezellig onze tapasboot tijdens uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of bruiloft.

Bezoek voor meer informatie over de Tapasboot en de tapasgerechten onze website: TapasbootUtrecht.nl

Tarieven Tapastocht| Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een tocht aan via ons formulier.

TOCHTEN TOP 3 Varen in Utrecht

Utrecht is centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze afvaartsteiger ligt in hartje centrum en op steenworpafstand van parkeergarage Springweg en de Domtoren. Wij kunnen u met onze sloep op veel plaatsen aan het water op- en af laten stappen.