VAREN IN UTRECHT.NL
Uw feest op het water


Afvaartsteiger

Standaard vertrekken de vaarten vanaf de Oudegracht  t.h.v. de Gaardbrug, zie onderstaand kaartje. De afvaartsteiger bevindt zich aan de Oudegracht (Tolsteegzijde) ter hoogte van nr. 175 aan de werf. De Gaardbrug is gelegen op steenworp afstand van de Domtoren aan het einde van de lijnmarkt, midden in het hart van de middeleeuwse stad en het Museumkwartier. Wij kunnen u echter ook op andere locaties ophalen. Bij de steiger beschikken wij over een eigen werfkelder en toiletvoorziening, waarvan u eventueel gebruik kunt maken voordat u de boot instapt.

U kunt parkeren in de overdekte parkeergarage Springweg aan de Strosteeg 83, direct naast de halteplaats van onze boot. De parkeergarage is dag en nacht geopend. Tarief € 3,60 per uur en
€ 36,00 voor een etmaal. Klik hier voor de routebeschrijving of bereken uw persoonlijke route door middel van Google Maps.

Voor parkeren in het centrum buiten de garages betaalt u € 4,35 per uur of € 30,40 voor een dagkaart en € 15,20 voor een avondkaart.

Indien u met de auto of openbaar vervoer naar Utrecht komt, dan adviseren wij u op tijd te vertrekken. Wij kunnen u voor een welkomsborrel ontvangen in Cafe Postillon op de Gaardbrug.
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Klik op een van de bovenstaande afbeeldingen voor een grotere weergave.