Tapastocht


Wilt u genieten van heerlijke mediterrane tapas en de prachtige Utrechtse grachten? Met onze luxe en comfortabele sloepen verzorgen wij in samenwerking met tapasrestaurant  de Abrikoos  de populaire tapastochten. De Abrikoos is al jaren een begrip in Utrecht en 1 van de beste tapasrestaurants gelegen aan de Oudegracht. We kunnen 2 en 3 uurs tochten organiseren.

We halen – nadat u aan boord bent gestapt – de verse tapas  (8 koude en 8 warme gerechten) op bij hun gezellige terras aan het water. De tocht inclusief 2 uur boothuur, drank en tapas kost €49,50 p.p. Deze prijs geldt bij 9 personen of meer. Indien u met minder dan 9 personen wilt varen en tapas eten, geldt een minimum tarief van €425,00. De tapas bestaan uit een combinatie van vlees, kip, vis en vegatarische gerechten.

De Tapasboot kan geheel overkapt worden. We voorzien de sloep verder van comfortabele zitkussens. U kunt met onze tapasboot vanaf april tot en met eind oktober een tapastocht door de grachten van Utrecht maken. Huur gezellig onze tapasboot tijdens uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of bruiloft.

Voor meer informatie over de Tapasboot bezoek: TapasbootUtrecht.nl

Vrijblijvend aanvragen


Samenvatting
Sterren
1star1star1star1star1star
Waardering
5 based on 8 votes
Tochtnaam
Tapastocht
Vanaf prijs
EUR 425,-
© 2004 - 2017 VareninUtrecht.nl - Alle rechten voorbehouden. Realisatie website: ME