Vechtvaart

Lekker de natuur in met familie of vrienden. De Vecht is één van Nederlands mooiste rivieren. Een schitterend uitzicht vanaf het water op de karakteristieke buitenhuizen en theekoepels gebouwd in opdracht van Amsterdamse kooplieden in de 17e en 18eeeuw. Geniet van het afwisselende landschap, de landhuizen met romantische tuinen, vijvers en kronkelende lanen, ondertussen pittoreske dorpjes passerend als Oud Zuilen, Maarssen, Breukelen, Loenen en Vreeland.

U kunt vertrekken vanuit Utrecht, reken er dan wel op dat u een flink aantal uren op het water bent. U kunt bijvoorbeeld ook vanuit het prachtige dorpje Maarssen vertrekken, dit is op ongeveer twee uur varen van Utrecht. Wij brengen dan wel voorvaar- en terugvaarkosten in rekening.

Tarieven Vechtvaart| Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een tocht aan via ons formulier.

TOCHTEN TOP 3 Varen in Utrecht

Utrecht is centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze afvaartsteiger ligt in hartje centrum en op steenworpafstand van parkeergarage Springweg en de Domtoren. Wij kunnen u met onze sloep op veel plaatsen aan het water op- en af laten stappen.