Mix van koude en warme tapasgerechten ( vis , vlees, vega ) (min. 8 personen) € 22,00 p.p | Gemarineerde olijven, tapanade, aioli, tzaziki met brood, witte bonen salade, buffelmozzarella met pesto, gerookte zalmfilet met ricotta, anjovisfilet in knoflookazijn, vitello tonnato kalfsvlees met tonijnsaus en gegrilde courgette en paprika met verse tijm. Gekruide kalfsgehaktballetjes in tomatensaus, geroosterde geitenkaas met honing en walnoten, gebakken mosselen met knoflookolie, kippenvleugels met abrikozen, patatas bravas met een pittige tomatensaus, gepelde garnalen in pittige olie en knoflook, gestoofd kalfsvlees met rozemarijn en champignons gevuld met pesto in roquefortsaus. |
Koude tapasgerechten (min. 8 personen) € 16,00 p.p. | Gemarineerde olijven, tapanade, aioli, tzaziki met brood, witte bonen salade, buffelmozzarella met pesto, gerookte zalmfilet met ricotta, anjovisfilet in knoflookazijn, vitello tonnato kalfsvlees met tonijnsaus en gegrilde courgette en paprika met verse tijm. |
Warme tapasgerechten (min. 8 personen) € 19,50 p.p. | Gekruide kalfsgehaktballetjes in tomatensaus, geroosterde geitenkaas met honing en walnoten, gebakken mosselen met knoflookolie, kippenvleugels met abrikozen, patatas bravas met een pittige tomatensaus, gepelde garnalen in pittige olie en knoflook, gestoofd kalfsvlees met rozemarijn en champignons gevuld met pesto in roquefortsaus. |


