Rondleiding & Bierproeverij

Rondleiding bierbrouwerij Oudaen

Wil je eens wat anders? Dan is een bezoek aan een stoombierbrouwerij in Utrecht wellicht wat voor u. Wij kunnen je voorafgaand of na tocht voor de deur afzetten bij de werfkelder van Stadskasteel Oudaen. Een brouwerij gehuisvest op een zeer bijzondere locatie in de gewelven beneden straatniveau. U wordt rondgeleid door de brouwer die enthousiast uitleg geeft over het brouwproces en je een huisgebrouwen bier ( Ouwe Daen ) laat proeven. De onderstaande arrangementen zijn mogelijk:

  • Rondleiding I  € 10,00 p.p.  Tijdsduur circa 30 minuten, een rondleiding met uitleg over het brouwproces en het proeven van een glas Ouwe Daen.
  • Rondleiding II € 13,50 p.p.  Tijdsduur circa 60 minuten, een rondleiding met uitleg over het brouwproces, proeven van een glas Ouwe Daen en een brouwersbittergarnituur.
  • Rondleiding III € 18,00 p.p. Tijdsduur circa 90 minuten, een rondleiding met uitleg over het brouwproces, proeven van drie soorten huisgebrouwen bier en brouwersbittergarnituur.

Vanaf 10 personen. Geen bierdrinker of jonger dan 18 jaar?  Oudaen serveert graag een alternatief in de vorm van frisdrank, koffie of thee.

Bierproeverij aan boord bij de Bierverteller

De Bierverteller is een begrip in bierminnend Nederland. Hij verzorgt bierproeverijen door heel het land en nu ook in de Utrechtse singels!
De Bierverteller neemt je tijdens je vaart mee in de rijke biercultuur die bloeit als nooit tevoren. Van brewpub tot brouwerij, van IPA tot stout en van hop naar mout in proefglaasjes van 12 centiliter.

Kies voor één van de volgende arrangementen en laat je verrassen!

1) “Klassieke proeverij”: 5 bieren.
We proeven klassieke stijlen en smaken. Duur: +/- 1,5 uur
Eerste 10 deelnemers: €230. Vanaf deelnemer 11: €20 per persoon.

2) “Gevorderde proeverij”: 5 bieren.
Een spannende proeverij met meer uitgesproken bieren. Duur: +/- 1,5 uur
Eerste 10 deelnemers: €250. Vanaf deelnemer 11: €22 per persoon.

3) “Proef-extravaganza”: 6 bieren.
Een bijzonder bierarrangement voor de kenners en de grote liefhebbers. Duur: +/- 2 uur.
Eerste 10 deelnemers: €290. Vanaf deelnemer 11: €26,00 per persoon.

Bij alle arrangementen kunnen eventueel culicombi’s worden toegevoegd. Dit zijn met zorg geselecteerde hapjes bij specifieke bieren, die zorgen voor smaakvuurwerk.
Bij 2 bieren een culicombi: €5 p.p.
Bij 3 bieren een culicombi: €6 p.p.

Tarieven Rondleiding & Bierproeverij| Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een tocht aan via ons formulier.

TOCHTEN TOP 3 Varen in Utrecht

Utrecht is centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze afvaartsteiger ligt in hartje centrum en op steenworpafstand van parkeergarage Springweg en de Domtoren. Wij kunnen u met onze sloep op veel plaatsen aan het water op- en af laten stappen.