Lunchtocht

U kunt gezellig  varen en lunchen tijdens uw bedrijfsuitjefamilie uitje en vrijgezellenfeest in Utrecht.

Tijdens de lunchtocht van 1,5 uur of 2 uur varen we via de Oudegracht en de singels een mooi rondje door het historische centrum van Utrecht.Onze afvaartsteiger ligt op steenworpafstand van de Domtoren. In samenwerking met onze lokale cateraar verzorgen wij een heerlijke lunch aan boord.

De lunch bestaat uit vers belegde pistoletjes met o.a. roombrie, tonijnsalade, paté, beenham, koffie, thee en vers fruit.
De luxe lunch bestaat uit vers belegde luxe ciabatta en italiaanse bol met o.a. vittello tonato, mozzarella, gerookte zalm, serranoham, koffie, thee, Jus d’Orange en vers fruit.

Lunch:  €13,50 per persoon (exclusief boothuur)
Luxe lunch € 17,50 per persoon (exclusief boothuur)

De lunchtocht is uit te breiden met bijvoorbeeld een drankarrangement “Hollandse bar“ of u kunt de drankjes o.b.v. nacalculatie door ons aan boord laten verzorgen. Kijkt u voor meer mogelijkheden op onze cateringpagina. Uiteraard bestaat er ook de mogelijk om langer door te varen.  Klik hier voor tarieven voor de boothuur en langer doorvaren.

Tarieven Lunchtocht| Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een tocht aan via ons formulier.

TOCHTEN TOP 3 Varen in Utrecht

Utrecht is centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze afvaartsteiger ligt in hartje centrum en op steenworpafstand van parkeergarage Springweg en de Domtoren. Wij kunnen u met onze sloep op veel plaatsen aan het water op- en af laten stappen.