Bruiloft in Utrecht

U kunt bij ons letterlijk het huwelijksbootje instappen.  Onze sloepen en/of salonboot kunnen sfeervol ingericht worden. De vaste banken worden voorzien van comfortabele kussens en een cateringarrangement behoort tot de mogelijkheden. Een romantisch alternatief voor het vervoer van of naar de huwelijksplechtigheid, feestlocatie of restaurant.

Tijdens bruidsvaarten nemen wij graag wat zorg bij u uit handen en kunnen wij – indien uzelf voor de catering wilt zorgen – uw drank van te voren koelen en aan boord brengen. Wij zorgen er dan tevens voor dat het afval weer van boord gehaald wordt zodat u weer direct verder kunt gaan met uw dagprogramma. Wij berekenen hiervoor een service fee van € 50,00 per boot.

Sinds enige jaren varen wij ook met een klassieke salonboot door de Utrechtse grachten en omgeving. Op deze boot kunt u helemaal in stijl varen! Op salonboot “Catharina” kunnen maximaal 12 personen plaatsnemen.

Tarieven Bruiloft in Utrecht| Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een tocht aan via ons formulier.

TOCHTEN TOP 3 Varen in Utrecht

Utrecht is centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze afvaartsteiger ligt in hartje centrum en op steenworpafstand van parkeergarage Springweg en de Domtoren. Wij kunnen u met onze sloep op veel plaatsen aan het water op- en af laten stappen.