Bedrijfsuitje op het water in Utrecht

Een gezellig bedrijfsuitje of afdelingsuitje in Utrecht organiseren?

De historische binnenstad van Utrecht met haar mooie grachten en gevarieerde horeca-gelegenheden is een perfect decor voor uw bedrijfsfeest of afdelingsuitje. Met onze luxe sloepen kunnen wij bijna de gehele binnenstad over het water bereiken. Of u nu met 6 of 120 personen aan boord wilt, wij helpen u graag met de organisatie van uw uitje.

Beleef op unieke wijze uw feest op het water!

De boottocht is te combineren met tal van activiteiten voorafgaand of aansluitend aan de rondvaart. U bent geheel vrij om de dag zelf in te delen, en de boottocht aan uw activiteit of een bezoek aan horecagelegenheid toe te voegen. Kijk voor leuke tips op onze pagina “arrangementen” op deze site.

Uiteraard kunnen wij voor u een geheel verzorgde boottocht organiseren, met of zonder catering. Dit is al mogelijk vanaf € 175,00 inclusief schipper en BTW.

Varen in Utrecht.nl, het adres voor uw bedrijfsuitje op het water!

Tarieven Bedrijfsuitje op het water in Utrecht| Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een tocht aan via ons formulier.

TOCHTEN TOP 3 Varen in Utrecht

Utrecht is centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Onze afvaartsteiger ligt in hartje centrum en op steenworpafstand van parkeergarage Springweg en de Domtoren. Wij kunnen u met onze sloep op veel plaatsen aan het water op- en af laten stappen.