Rondleiding bierbrouwerij (vanaf 8 personen)


Wil je eens wat anders? Dan is een bezoek aan een stoombierbrouwerij in Utrecht wellicht wat voor u. Wij kunnen je voorafgaand of na tocht voor de deur afzetten bij de werfkelder van Stadskasteel Oudaen. Een brouwerij gehuisvest op een zeer bijzondere locatie in de gewelven beneden straatniveau. U wordt rondgeleid door de brouwer die enthousiast uitleg geeft over het brouwproces en je een huisgebrouwen bier ( Ouwe Daen ) laat proeven. De onderstaande arrangementen zijn mogelijk:

  • Rondleiding I  € 10,00 p.p.  Tijdsduur circa 30 minuten, een rondleiding met uitleg over het brouwproces en het proeven van een glas Ouwe Daen.
  • Rondleiding II € 13,00 p.p.  Tijdsduur circa 60 minuten, een rondleiding met uitleg over het brouwproces, proeven van een glas Ouwe Daen en een brouwersbittergarnituur.
  • Rondleiding III € 18,00 p.p. Tijdsduur circa 90 minuten, een rondleiding met uitleg over het brouwproces, proeven van drie soorten huisgebrouwen bier en brouwersbittergarnituur.

Reserveren voor een bezoek aan de bierbrouwerij is noodzakelijk. Er geldt een minimumbetaling voor 10 personen. Wanneer u met minder dan 10 personen bent, kunt u alsnog reserveren mits u wel voor 10 personen de kosten voldoet. Geen bierdrinker of jonger dan 18 jaar?  Oudaen serveert graag een alternatief in de vorm van frisdrank, koffie of thee.

Vrijblijvend aanvragen


 

© 2004 - 2018 VareninUtrecht.nl - Alle rechten voorbehouden. Realisatie website: ME