Corona beleid


Activiteiten tot 6 april

Als voorzorgsmaatregel tegen het verspreiden van het nieuwe corona-virus (COVID-19), hebben we besloten om tot in ieder geval 6 april geen van onze activiteiten te voeren.

Varen in Utrecht.nl doet er, uiteraard alles aan om zowel onze werknemers als onze gasten veilig en gezond te houden en we volgen daarom ook de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Alle adviezen en maatregelen van het RIVM zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen.

Boekingen verzetten

Uiteraard is er volledig begrip als een groep omwille van de risico’s besluit een boeking te annuleren. Voor nu gelden onze algemene voorwaarden ( zie https://vareninutrecht.nl/algemene-voorwaarden/), echter in overleg verplaatsen wij graag uw huidige boeking. Voor het verzetten van uw boeking brengen wij geen kosten in rekening. Voorwaarde is wel dat de vaardatum nog in het huidige vaarseizoen ( tot 31 oktober ) ligt. Als de maatregelen van de overheid langer gaan duren, kunnen we de termijn verlengen. Voor speciale events zoals Koningsdag en de Gay Pride zijn afwijkende voorwaarden van toepassing. U kunt hiervoor contact opnemen met : [email protected]

Kantoor tijdelijk gesloten

Ons kantoor aan de Oudegracht is t/m 6 april gesloten. Wij werken vanuit huis. Wij lezen dagelijks onze mailberichten en proberen deze zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Nieuwe aanvragen voor na 6 april nemen wij gewoon in behandeling.

Laatste informatie

We doen uiteraard ons uiterste best om deze informatie zo up-to-date mogelijk te houden en u van de meest recente informatie te voorzien. Toch raden we u aan om de veiligheidsvoorschriften van de volgende partijen in acht te nemen en te volgen:

 

Utrecht, 21 maart 2020

© 2004 - 2020 VareninUtrecht.nl - Alle rechten voorbehouden. Realisatie website: ME